ONE20, Amsterdam

Omschrijving

Object:
Het hoogwaardige en representatieve kantoorgebouw ‘One20’ bevindt zich op de hoek van de Teleportboulevard/Kingsfordweg in Amsterdam Teleport en is gelegen op een steenworp afstand van de ringweg A10. Het gebouw bestaat uit 6 bouwlagen boven een parkeergarage met 80 parkeerplekken. De kantoorruimten zijn gesitueerd rondom een atrium welke er voor zorgt dat de lichtinval in het gebouw zeer goed is. Het kantoorgebouw ‘One20’ beschikt over grote open vloerenvelden, met een maximale grootte van 1.845 m² v.v.o., welke vanuit de kern aan twee zijden toegankelijk zijn. Voorts beschikt het kantoorgebouw over computervloeren.

Recent zijn de centrale hal op de begane grond en de daktuin in het atrium gelegen op de tweede verdieping volledig gerenoveerd.

Omgeving:
Diverse gerenommeerde (internationale) bedrijven en instanties hebben zich in het gebied gevestigd, waaronder KPN, Belastingdienst, CH Robinson, Chipsoft, Regus, Booking.com, UWV, Syntrus Achmea, SoftwarONE en Polycom.

Voorzieningen:
Het gebouw ‘One20’ bevindt zich op loopafstand van NS Station Sloterdijk. In en om het NS Station Sloterdijk zijn diverse winkels, lunch en diner faciliteiten aanwezig, zoals AH to Go, Spar City Store, Grand Café Hermes, Starbucks, BRET, Etos, Mr. Long, The Döner Company en Wissenkerke-Sloterdijk.

Bereikbaarheid:
Per auto:
Per auto is de locatie optimaal bereikbaar via Rijksweg A5 (Westrandweg) en ringweg A10, beiden middels afslag S102 en S103, en Provinciale weg N200 vanuit Haarlem.

Per OV:
NS-station Amsterdam Sloterdijk ligt op ca. 150 meter afstand. Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk zijn er verschillende uitvalswegen mogelijk per trein, tram, metro en bus.

Oppervlakte:
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 9.637 m² v.v.o..Voor verhuur is 3.060,80 m² v.v.o. beschikbaar, welke als volgt in het gebouw zijn verdeeld:

2e verdieping 1.528,1 m² v.v.o.
3e verdieping 1.532,7 m² v.v.o.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 950 m² v.v.o..

Parkeren:
Het kantoorgebouw beschikt over een ondergelegen parkeergarage. De parkeernorm bedraagt ca. 1:130 m². In overleg zijn op flexibele basis extra parkeerplaatsen bij te huren.

Huurprijzen:
Huurprijs kantoorruimte: € 190,- per m² per jaar;
Huurprijs parkeerplaatsen: € 1.400,- per parkeerplaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

BTW:
Huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet, zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd, teneinde het financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

Servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar, als verrekenbaar voorschot, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling:
Huur, servicekosten per kwartaal vooruit

Huurperiode:
5 (vijf) jaar, kortere huurperiodes zijn bespreekbaar.

Bankgarantie:
3 (drie) maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
- 4 Liften met elk toegang tot de parkeergarage;
- 2 Dubbele sanitaire groepen per halve verdieping;
- De kantoorruimten zijn voorzien van computervloeren;
- Beeldschermvriendelijke verlichting;
- 3,5 Voudige mechanische ventilatie met topkoeling en stoombevochtiging;
- Individueel regelbare verwarming en koeling per 2,70 m gevellengte;
- Atrium met binnentuin.